Facebook Twitter E-mail RSS
 
 
Home » Uncategorized » Portakal Kabuğu Gülümsemesi
formats

Portakal Kabuğu Gülümsemesi

Published on March 13th, 2009 by in Uncategorized
Flickr

Flickr

6 gündür temizim. Vucuduma çikolata, hamur işi, beyaz ekmek, kızartma, girmedi. Yarın kilom ölçülecek. Ne kadar gitmiş merakla bekliyorum.

Saati geliyor yemek iyorum.Saati değilse aklımdan bile geçirmeyip limonlu taze naneli suyumu yudumluyorum. Kahve yeirne mate çayı içiyorum, earl grey’e karabiner serpip değişik tadlar yaratıyorum.

Dün akşam uzun zamandır 4 kız bir araya geldik. Sanki başka şehirlerde oturuyormuşuz gibi 4müz 2 aydır bir araya gelememişiz. Hep eksikli olmuş toplanmalar.

Bir ağızdan bir sürü konuştuk, bir sürü plan yaptık. Artık konularımızın değiştiğini fark ettim.  Kariyerlerimiz, Ebrunun kızı, hayatın gidişi daha çok konularımız. Büyüdük mü ne? Ama yine de birimiz  portakal kabuğu gülümsemesi yapacak  kadar,  biz de ona kahkahalar atacak kadar içimiz çocuk.

ne güzel ne güzel …

Related Posts with Thumbnails
 

12 Responses

  1. ah unutmuşum ne çok yapardık. Annem ağzınız yırtılacak derdi. Matte çayını bir keresinde gece yatarken içtim de sabaha kadar cin gibi bakmıştım. Ertesi gün nette okudum ki bir adı da uyku öldürenmiş))

  2. ne güzel. eğlenmişsiniz. evet büyüdüğümüzü konuşmalar belli ediyor belki ama içimizdeki çocuk hep var. rejim için tebrikler bende başlasam hiç fena olmayacak. kilolar aldı başını gidiyor.

  3. Zeyacım,

    Yaşasın sağlıklı yaşam..bende tam gaz devam..

    Portakal kabuğu gülümsemesi hahayt..akşama yapıcam bende..iyi hatırlattın..

    Öpüyorum

  4. balkızım

    ne hoş bir akşam olmuş
    çook özlem duyduğum bir akşam geçirmişsiniz kıskandım
    büyüme konusuna gelince, hakkaten insan sohbetlerde ne kadar büyüdüğünü daha iyi anlıyor
    mutlu kalın
    rejim için tebrikler…

  5. 4 kız, dördü de farklı heyecanlar yaşıyor; ama hep birlikteler…
    akşam bana da çok iyi geldi. çok güzeldi.
    canımmmm öpüyorum

  6. ebruuu bizim toplantılarımıza neden katılmıyorsun.

  7. Lale abla bilmiyordum uyku öldüren durumunu :)

  8. en güzeli d ebu büyümek ama çocuk kalmak :):)

  9. Tanyaa
    öncü sensin :):)
    yap yap hehehe

  10. balkız çok keyifliydi valla :):)
    büyümeelim ama hemen :):):

  11. Ebruuu
    çok iyi geldi bana da valla
    arayı açmayalım bu kadar.
    öpüyorum kocaman :)

  12. Ebruu duydun mu Lale Ablayı :)

© zeya
credit