Pazar günü Deniz kahvaltı mesajları atınca Fenerbahçe diye sözleştik. gittik ki sanki tüm İstanbul’da bizle sözleşmiş. Tek bir park yeri yok. Hemen Caddebostan Nero kararı verildi.Nero ‘da bir masa bulduk o da eğreti. İçecekleri yiyecekleri kaptığımız gibi sahile indik. Yaz gelmiş şimdi okullar kapanıp tatilciler çekilince İstanbul bize kalacak ya işte ben o tenha pazar sabahlarını bekliyorum.

Blog Ödülleri yarışmasına fena kaptırdık kendimizi benim siyasete atılmamdan korkuyorlar. Oy peşinde neler yapabileceğimi sanırım gördüler.Hala oylarınızı vermediyseniz iş blogları kategorisinde Design Your summer oylarınızı bekliyor. Son baktığımda yine 2. liğe çıkmıştık. İlk 4′te gidip geliyoruz. Acaba kazanır mıyız?

Bu aralar kafam kazan gibi kelimeleri bulmakta zorlanıyorum. Cümleye girdiğim yerle çıktığım yer başka. daha çok balık yemeliyim bir de aynı anda bir çok şey düşünmemeliyim. Kolay mı?

Türkiye’de işsizlik var deniyor ya sakın inanmayınBiz hala aradığımız elemanı bulamadık. Yaptığım iş görüşmeleri anılarını yazsam inanamazsınız. Kozyatağından Erenköy’e uzak diye gelemem diyeni de var. İş görüşmesine neden geldi ben anlamadım evinin sokağında baksaydı madem uzak, İngilizce biliyorum diye gelip bilmiyorum zaten işe de yaramıyor diyeni de var.  Daha korkunçlarda var ama deşifre olurlar yazmıyorum :)

Yarın sabahın erkeninde pasaport yenileme peşine düşeceğim. Mayısta yolcuyum hala pasaportumu yenilemedim. Erteleye erteleye yumurta kapıya dayandı. bugün resimçektirdim adamın tarif ettiği gibi güldüğüm için tavşan dişli çıktım. Benim gülmelerimi fazla dişlerimi gösterir buldu, benimde adamı dinleyeceğim tuttu. Anlamsız bir resim çıktı ortaya.

Başka konulara sapmadan bu yazıyı bitireyim Sabah kahvaltısından girdim tavşan dişten çıktım. siz araları bağlayın artık :)

Related Posts with Thumbnails