Facebook Twitter E-mail RSS
 
 
Home » Uncategorized » Salı Mırıldanmaları
formats

Salı Mırıldanmaları

Published on June 29th, 2010 by in Uncategorized

Terzi kendi söküğünü dikemez misali  bir takım geç planlamalar yüzünden tatil planlarımız  değişti. Normalde sinirden çatlayacak ben bir sakinlikle herşeyi kendi haline bıraktım. Bir anda tüm program altüst oldu ama sonrası  çok da güzel oldu. İzin verince tutturmayınca diretmeyince su yolunu buluyor.  Bunu hatırlamak için parmağıma pembe kurdele mi bağlasam? 

Pazar akşamı İzmir’den İstanbul’a son transferimiz Ebru’nun evine gittik. Ne güzel yerleşmiş. İstanbullu olmuş bile. Çok sevindirici. Yine bir ağızdan 1000 konu bir arada konuştuk planlar havada uçuştu. Yüzümde kocaman bir gülümseme ile eve döndüm. Nalan bu cümle senden :):)  Gecenin resimleri Lale abla’da

Bu aralar geceleri yatmak bilmiyorum. Sabahları uyanmak iyice zorlaşıyor. Her akşam eve erken yatacağım sözleri ile gidiyorum. Hava da kapalı olunca tüm gün yorgan yastık hayalleri kuruyorum.Ama eve gidince uyumak yerine türlü aktiviteler buluyorum kendime. Güneş açsın kendime geleceğim.

Haftada 2 gidilen powerplate’i 3 ‘e hatta 4′e çıkarsam sonra üzerine de bir sahil yürüyüşü eklesem isteklerim var ama beynim ne pişirsem  ne yesem diyor. Buna da güneş lazım ki titreyip kendime geleyim.

Bugün Sed bir yazı yazmış. Bu sabah uyandığımda en olmak istediğim kişi bendim cümlesine takıldım.Bu cümle sabahtan beri aklımın içinde oradan buraya dönüyor duruyor.  Kendimizi sevdikçe mi kabul ediyoruz yoksa  kabul ettikçe mi seviyoruz ???

Related Posts with Thumbnails
 

6 Responses

  1. aa hangi program alt üst olan??? ama neyse daha güzel oldu demiştin dimi:)))

    Kızlar tatile girince bizim ev bir tuhaf oldu… bi kere hep dağınık gibi, mutfak da hep bulaşık var:))) kahvaltıyı neredeyse saat bir de yapıyoruz. Bu gün Gamse onlar tatile çıkınca benim işe girmemi önerdi :)))
    Öptüm çok

  2. ohhh buluşma çok güzel olmuş…planların yerine yenisini almış dahada güzeli olmuş, bende bağlasam pembe kurdele işe yararmı??*
    bu aralar zor günler yaşıyorum. sanırım sedin yazdığı cümleye karşı çıkamayacağım ben gibi uyanmak istiyorum. sanırım bunun için buradan gitmem gerekiyor…dünyaya gönderdim almıştır umarım.neyse benimde bol bol güneşe ihtiyacım var bide çikolataya :))))

  3. Zeya

    Lale abla
    Metehanlı progam anlatırım sonraa.

    Gamze haklı sen işe gir dinlenmek için :):):)

  4. Zeya

    boncuk ve çikolata;
    arada birbirimize hatırlatalım dur bekle herşey zaten güzel diyeee :):):)

    bol bol sen gibi sabahlara uyanman dileği ile :):):) bir de bol çikolata yiyip hiç kilo almadığımız günlereee

  5. Nalan

    Evde giyilen şey deyip , kıkırdayarak gidiyorum:)

  6. hala gülüyorum ben :):):)

© zeya
credit