Facebook Twitter E-mail RSS
 
 
Home » Uncategorized » Tatil Dönüşü
formats

Tatil Dönüşü

Published on August 16th, 2010 by in Uncategorized

 

 

Döner dönmez bu ne sıcak korosuna katıldım. İtalyan çizmesinin topuğuna Afrika’ya 5 kala kadar gittik böyle sıcak görmedik. 15 dün daha dayanırsak tamamdır arkası serin sonbahar.

İlerde bir gün ortadan kaybolursam beni yukarda görülen taş masanın başında bulabilirsiniz. O masa her öğün  otel sahibinin karısının yemekleri ile donatılıyor ve tokum cevabı cevaptan sayılmıyor. Tıpkı bir Ferzan Özpetek filmi sahnesi gibi. Taş ev taş masa hayallerimin başlama noktası o otel.

15 gün yoktum ama sanki bana aylarca yokmuşum gibi geldi.  Tatil o kadar yoğun geçti ki. Puglia bölgesinde ayak basılmadık italyan kasabası kalmadı. Her birinde bir sürü anı  biriktirdik. Önce ruhum da bedenim gibi İstanbul’a bir dönsün yazacağım.

Şimdi upuzun iftar sofralarında bir araya gelme zamanı… Umut dolu mutlu ve huzurlu bir ay olsun !!

Related Posts with Thumbnails
 

5 Responses

  1. hadi buradan da hoş geldin diyeyim:)) o taş masaya bayıldım… İtalya hayalleri kurmaya başladım bile:))
    Hemen görüşelim…öptüm

  2. hoşgeldin.
    özlemiştik seni…unutmadığın için tekrar teşekkürler…öpüldün

  3. Hoşgeldin..şimdi ruhunu bekliyorum merakla…

  4. selaamm :)
    yeni bir bloga başladım.. blogcudan ilallah demiştim..
    her zaman beklerim :)
    hoşgeldin
    *bundan sonra yorumlarımı yeni adımla yapıcam yani “love and smile”:)
    yeni blogum da http://www.loveandsmile.wordpress.com/

  5. canım ruhun ve bedeninle hoşgelmişsin
    öptüm seni
    yazılarını bekliyorum

© zeya
credit